Monday, February 12, 2007

Saturday, February 10, 2007

Transplanted drawings

Vandaag probeerde ik een monogram stempel te maken, voor op brieven en dergelijke. Maar de rode vlek hierboven is het jammerlijke resultaat. Desondanks heb ik er toch nog wat van weten te maken, al zeg ik het zelf.
Het leek me ook een geschikt moment om u (mijn publiek, als ik u zo mag noemen en wie u ook mag zijn) te wijzen op het weblog van mijn gewaardeerde collega en vriendin: Meidi Goh, te vinden in de lijst met links rechtsonder.
Ik neem u, geliefd publiek,ook in het ootje vandaag. Deze tekeningen zijn niet gemaakt op papier van zulk een prachtig vergeelde kwaliteit. Het illusie-apparaat dat photoshop heet heeft mijn karige schetsen opgekalefaterd tot hun huidige luxueuze kwaliteit.
Maar ja, wie heeft ooit gezegd dat er zoiets als moraal bestaat in de kunst? (getverdemme! had ik nou net de euvele moed om mijn werk kunst te noemen?)

an idea?


Thursday, February 08, 2007

Henkelmannetje, ons Henkelmannetje

Met de nadruk op ons.
Zoals sommigen van jullie al weten werk ik op het moment met Heina, Henriëtte en Eefke aan een heel erg leuk project. Namelijk de toneelbewerking van het boek Henkelmannetje, ons Henkelmannetje, van en onder leiding van Harriët Van Reek.

Hier een klein fotoverslag van de werkzaamheden van de afgelopen paar dagen.